The Versatility

Whoa, that’s damn hot!

The Beefer sammenlignet med vanlige griller.

beefer-andere-grills-2

300-350°C

En god gassgrill gir en god varme. Men bare ikke den PERFEKTE temperaturen. Dette er faktisk grunnen til at mye kjøtt blir tilberedt for lenge, noe som skaper en «kokende» effekt.

beefer-andere-grills-3

350-400°C

En god kulegrill kan bli opp til 350-400°C. Dette er greit, men kun halvt så høy temperatur som den ønskede temperaturen til en perfekt grillet biff eller stek.

beefer-andere-grills

>800°C

The Beefer blir minst 800°C hver gang på grunn av sin effektive keramiske brenner. Dette er den perfekte stekevarmen for perfekte resultater!

 Hva en godbit!

Perfekte resultater med jevnt fordelt varme.

Raw

Fenomenal smak utvikles på bare få sekunder. Sprø på utsiden og saftig på innsiden – uten kompromisser. Det er dette vi kaller “å biffe”.

Å tilberede kjøtt med The Beefer handler om å oppnå det perfekte benchmark. Mens en vanlig grill tilbereder kjøtt over en lengre periode på 400 grader eller mindre, karamelliserer The Beefer kjøttet i løpet av få sekunder med 1500°F – og tilbereder dermed den perfekte biffen hver gang. Mange kunder har fortalt oss at de ikke visste hva forskjellen var — til de prøvde The Beefer! Dette er fremtiden for grilling. Det er bare vi som kaller det «å biffe» Og vi inviterer deg til å prøve det selv.

Premium Steakhouse’ kvalitet hjemme på kjøkkenet ditt. Ja, akkurat NÅ.

The Beefer er ikke som din fars gamle gassgrill. The Beefer vekker lysten til kjøtt til live og er grillmesterens nye beste venn. Hvorfor? Den gjør det mulig å oppnå ekte Steakhouse-kvalitet hjemme på ditt eget kjøkken. Helt enkelt så er «å biffe» en grill-liga for seg selv. Dagens grillmestere vil være «biffere» i morgen! Det kan du være helt sikker på!

De proffe sverger til det. Og du vil også elske den.

Det er ingen hemmelighet at grillmestere elsker å leke med ilden. Men med The Beefer — den eneste grillen som er godkjent for privat og profesjonelt bruk med temperaturer opp til 800°C — så er en helt ny trend startet.  Vi kaller det en smakseksplosjon! For nå kan du lage super luksuriøs mat hjemme til gjestene dine — eller bruke den for mer praktisk profesjonell bruk! Og med det funksjonelle, moderne designet med rustfritt stål vil du se hvorfor «å biffe» er i ferd med å bli super hot innen matlaging. Hundrevis av profesjonelle i Europa har allerede oppdaget det enorme potensialet som The Beefer har på kjøkkenet. De sier at den har hjulpet med å utvikle menyer med nye, spennende muligheter. Dette vil DU også oppleve når du skjemmer bort alle smaksløk med perfekt grilling hjemme!

Len deg tilbake og se hele «biffe-prosessen»

Beefer® jobber kun med overvarme og oppnår temperaturer på rundt 800°C som ikke oppnås med vanlige griller på markedet. Dette oppnås med en keramisk effektiv gassbrenner. Foruten den korte tilberedningstiden som gjør det mulig å tilberede med den perfekte graden, er fordelen ved The Beefer overvarmen som gjør at kjøttsaften renner nedover. Saften blir oppfanget i en grillskuff som kan brukes til å lage herlige sauser. Den ekstremt høye temperaturen på overflaten av det grillede kjøttet skaper en form for karamellisering, hvilket resulterer i en sprø skorpe. Dette sammen med den saftige innsiden av kjøttet skaper en fantastisk smaksopplevelse som ikke kan beskrives …